• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Підведено підсумки педагогічного конкурсу «Визнання – BIOLOGY TEACHER NENC»

Підведено підсумки педагогічного конкурсу «Визнання – BIOLOGY TEACHER NENC»

2020-02-07

Кожен навчальний рік особливий і для педагогів, і для учнів. Особливо зараз в умовах глибинного перетворення Української освіти. Школа, спрямовуючись на досягненнях певного рівня компетентностей випускників, залишає позашкіллю простір на застосування здобутих учнями знань у практичних ситуаціях, різноманітних конкурсах і проєктах.

У цьому напрямі Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді створює широку освітню платформу пізнавальних, науково-дослідницьких та творчих випробувань і можливостей. У Плані Всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів у 2019 році було запропоновано 64 різноманітні освітні ініціативи, спрямовані на розвиток талановитої молоді. Звичайно, здобутки учнів не можливі без наставництва креативних, особисто успішних, мобільних і творчих педагогів. І їхні зусилля варті того, аби бути визнаними. Тому цього року Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України розпочав конкурс «Визнання – BIOLOGY TEACHER NENC». Ця щорічна винагорода — для педагогів-позашкільників, вчителів біології та педагогічних працівників творчих учнівських об’єднань біологічного профілю, які беруть участь у різноманітних заходах НЕНЦ, залучаючи своїх учнів чи вихованців до дослідницької та творчої діяльності.

Цей конкурс покликаний підняти престиж і популяризувати професію вчителя в Україні та надихнути педагогічних працівників на подальшу співпрацю з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді. у даному конкурсі зареєструвалися 121 педагог закладів загальної середньої та позашкільної освіти України. Закарпатську область представляли педагоги Тячівського рай ЕНЦ – заступник директора з навчально-виховної роботи -Сасин Оксана Василівна та завідувач відділом організаційно-масової роботи - Поп Лариса Миколаївна.

На підставі висновків журі конкурсу педагоги Тячівщини показали високі професійні знання в напрямку екологічного виховання учнівської молоді та стали лауреатами конкурсу «Визнання – BIOLOGY TEACHER NENC», за підсумками якого нагороджені дипломами НЕНЦ та електронними сертифікатами учасника конкурсу.
Кiлькiсть переглядiв: 226

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930