• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання школи педагога-позашкільника

Засідання школи педагога-позашкільника

2016-10-19

Вже декілька років Тячівський рай ЕНЦ (директор І.М.Ткач) тісно співпрацює з Кривською ЗОШ І-ІІ ст. (директор Палко В.М.) з питань залучення учнівської молоді до гурткової натуралістичної роботи в напрямку «Квітникарство». Тут працює гурток «Флористика та фітодизайн інтер’єру» районного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, яким керує Бердар Н.В. Саме в цій школі зібралися на засідання школи педагога-позашкільника керівники творчих учнівських об’єднань з Чумалівської, Дубівської, Буштинської, Калинівської, Бедевлянської ЗОШ І-ІІІ ст. та педагоги даної школи.

/Files/images/0167.JPG

З вступним словом виступив директор Тячівського рай ЕНЦ – І.М.Ткач, який зачитав програму проведення засідання школа молодого-педагога . Далі виступили методист з інформаційно-методичної роботи Тячівського рай ЕНЦ ознайомила присутніх з Стратегією національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки та зав.відділом оргмасової роботи – Л.М.Поп, яка довела до відома педагогів перпективний план проведення заходів згідно даної стратегії. Заступник директора з навчально-виховної роботи О.В.Сасин поділилася з присутніми досвідом з питань підвищення навчально-виховного процесу методами впровадження в навчально-виховний процес інноваційних сучасних технологій.

Також увазі педагогів-позашкільників було представлено відкрите заняття гуртка «Флористика та фітодизайн інтер’єру» з юннатами середнього шкільного віку на тему : «Квіти в народних звичаях та обрядах».

Гуртківці мали змогу переглянути мультимедійну презентацію «Квіти у народних звичаях та обрядах України», збагатилися цікавою інформацією про квіти та рослини, які є символами України. В ході заняття юннати відгадували загадки, виконували різні вправи, згадали легенди та перекази про квіти. Також діти підготували інформаційну хвилинку, подарували присутнім танок, та пісню «Нехай квітує Україна».

Особливі емоції подарував гостям майстер – клас із виготовлення маків-пам’яті . Керівник гуртка Бердар Н.В. розповіла юннатам про квітку маку, що символізує шану і пам’ять, навчила виготовляти її. До практичної роботи з задоволенням долучилися і педагоги рай ЕНЦ.

Радо поділилася з педагогами своїми враженнями про роботу гуртка педагог Кривської ЗОШ І-ІІ ст. Палінкаш Л.Л., яка високо оцінила роботу керівника гуртка Бердар Н.В.в напрямку натуралістичної роботи та подякувала дирекції за співпрацю.

Після заняття юннати разом з педагогами школи та педагогами Тячівського рай ЕНЦ зфотографувалися на згадку про такий цікавий захід.

/Files/images/0205.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 228

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930