• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вітаємо юннатів Тячівщини з черговим досягненням у Всеукраїнському фестивалі «Україна-сад»

Вітаємо юннатів Тячівщини з черговим досягненням у Всеукраїнському фестивалі «Україна-сад»

2016-10-11

/Files/images/21.png

З 5 по 7 жовтня в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді м.Київ пройшов Всеукраїнський дитячий фестиваль «Україна – сад» .

Приємно відмітити, що Закарпатську область в рамках цього форуму представляли юннати Тячівського районного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Мошкіна Валерія та Сабадош Вікторія- учениці Буштинської гімназії-інтернату та Мацькович Діана – учениця Ужгородської ЗОШ І-ІІІст. №8, які в підсумковому заліку зайняли ІІ місце із 22 обласних команд.

Учасники фестивалю презентували виставку своїх досягнень у галузі садівництва, здійснили екскурсію до Національного ботсаду ім. М. М. Гришка НАН України; відвідали формовий сад, були активними учасниками майстер-класів, де презентували свої дослідницькі роботи, взяли участь в навчально-пізнавальних екскурсіях та Всеукраїнській науково-практичній конференції за участю науковців НЕНЦ, Всеукраїнського аграрного університету та представників МОН України, заклали алею молодих саджанців дерев на території НЕНЦ.

За вагомий внесок у розвиток юннатівського садівництва, просвітницьку діяльність в рамках Всеукраїнського фестивалю «Україна –сад» учнівський колектив Тячівського рай ЕНЦ Закарпатської області за зайняте ІІ місце нагороджений грамотами МОН України та НЕНЦ.

Виносимо подяку педагогам- позашкільникам Тячівського рай ЕНЦ: Т.Ф.Мошкіній- методисту рай ЕНЦ та Л.М. Поп - зав.відділом орг.масової роботи рай ЕНЦ за підготовку юних талантів Тячівщини та вагомий результат в даному Всеукраїнському форумі.

І.Ткач – директор Тячівського рай ЕНЦ

Кiлькiсть переглядiв: 227

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930